International Student Conference - GAUს ჰუმანიტარულ მეცნიერებათა და ლიბერალური განათლების სკოლა

სამშაბათი, 30 მარტი, 2021

საერთაშორისო სტუდენტური კონფერენცია
GAU-ს ჰუმანიტარულ მეცნიერებათა და ლიბერალური განათლების სკოლა, ენისა და შემეცნების მეცნიერებათა კვლევითი ინსტიტუტი და მრავალმოდალური დისკურსის კვლევითი ცენტრი წარმოგიდგენთ სტუდენტურ კონფერენციას სახელწოდებით: STRUCTURE / FUNCTION INTERFACE.

კონფერენციაში მონაწილეობა და 250 სიტყვიანი აბსტრაქტის გამოგზავნა შეუძლია ნებისმიერ სტუდენტს, რომელიც სწავლობს ჰუმანიტარულ, სოციალურ მეცნიერებათა ან ინფორმაციული ტექნოლოგიების მიმართულებით.

განაცხადის მიღების ბოლო ვადაა 2021 წლის 27 აპრილი. სარეგისტრაციო ბმული

კონფერენცია ჩატარდება 15 მაისს.

School of Humanities and Liberal Arts, Language and Cognition Sciences Research Institute, and Multi-Modal Discourse Research Center at Georgian-American University

Invite proposals for the International Student Conference / Webinar on

STRUCTURE / FUNCTION INTERFACE

which will be held on May 15th, 2021

250-word abstracts in the fields of linguistics, literature, social sciences, and information technologies should be sent by April 25, 2021

Notifications will be sent out by the beginning of May.
Registration form.

The deadline for submission is April 27, 2021, and students in the fields of humanities, social sciences and information technologies can apply.