Introduction to Flutter

ხუთშაბათი, 08 აპრილი, 2021

8 აპრის (2021) ქართულ-ამერიკული უნივერსიტეტის (GAU) ინფორმატიკისა და ინჟინერიის სკოლის ორგანიზებით GAU-სა და მიუნხენის ტექნიკური უნივერსიტეტის გუგლის დეველოპერების სტუდენტური კლუბების კოლობორაცია შედგა.

კოლობორაციის ფარგლებში Google Developer Student Club - GAU და Google Developer Student Club - TUM უმასპინძლა სესიას Flutter ტექნოლოგიის გამოყენების შესახებ.

შეხვედრაზე საუბარი იყო შემდეგ საკითხებზე:

• რა არის Flutter ტექნოლოგია?
  • როგორ შეგვიძლია მისი გამოყენება?
  • მსმენელებს შესაძლებლობა ჰქონდათ ენახათ მისი გამოყენების რეალური მაგალითი

სესიას უძღვებოდნენ:

• ვივიანა სუტეჯო - კომპიუტერულ მეცნიერებათა მაგისტრის სტუდენტი მიუნხენის ტექნიკურ უნივერსიტეტში, Google–ის ყოფილი სტაჟიორი Flutter ტექნოლოგიის კუთხით(ორგზის), Flutter Fanatic.
  • კილიან შულტე - კომპიუტერულ მეცნიერებათა მაგისტრის სტუდენტი მიუნხენის ტექნიკურ უნივერსიტეტში, Co-Founder Upride, Entrepreneur, Dart Enthusiast.

შეხვედრას მოდერატორობას უწევდა GAU გუგლის დეველოპერების სტუდენტური კლუბის ლიდერი და GAU ინფორმატიკის პროგრამის სტუდენტი, მარიამ ზენაიშვილი.