CAREC UNIVERSITY-ის ინოვაციების გაცვლითი პროგრამა (UIEP) GAU-ში!

ხუთშაბათი, 17 აგვისტო, 2023

GAU CAREC UNIVERSITY-ის ინოვაციების გაცვლითი პროგრამის (UIEP) მასპინძელია! (17.07.23-29.07.23)

CAREC უნივერსიტეტის ინოვაციების გაცვლითი პროგრამა არის დინამიური ორკვირიანი ინოვაციების სასწავლო ტური CAREC რეგიონის ოთხ ქვეყანაში: ყაზახეთი, უზბეკეთი, აზერბაიჯანი და საქართველო, რომელიც აზიის განვითარების ბანკის ხელშეწყობით ჩატარდა.

ეს ინიციატივა მიზნად ისახავს CARE რეგიონის უნივერსიტეტებს შორის რეგიონული თანამშრომლობის ხელშეწყობასა და სტუდენტების ცნობიერების ამაღლებას რეგიონში არსებული შესაძლებლობების შესახებ.

გარდა  ამისა, პროექტის მიზანია, სხვადასხვა აქტივობებით: სემინარებით, ვიზიტებით, ფიჩინგებითა და სწავლების სესიებით, ხელი შეუწყოს, შერჩეული გუნდების, სტარტაპ იდეების განვითარებასა და გაფართოებას. საქართველოში პროექტი განხორციელდა მომავლის ლაბორატორიასთან ერთად.