მედიცინის სკოლის ტრენინგ ცენტრი

ორშაბათი, 04 მარტი, 2024

ამერიკის გულის ასოციაციის (AHA) საერთაშორისო ტრენინგ ცენტრი საქართველოში გთავაზობთ AHA-ს ოფიციალურ კურსს "სიცოცხლის გადარჩენის ბაზისური ალგორითმი - BLS".

ვრცლად

დახვეწილი კარდიოვასკულარული დახმარების ალგორითმის პროვაიდერის კურსი!

კვირა, 03 მარტი, 2024

GAU-ს მედიცინის სკოლის ტრენინგ ცენტრი, რომელიც ამერიკის გულის ასოციაციის (AHA) საერთაშორისო ტრენინგ ცენტრია საქართველოში აცხადებს მიღებას დახვეწილი კარდიოვასკულარული დახმარების ალგორითმის პროვაიდერის კურსზე - Advanced Cardiac Life Support - ACLS.

ვრცლად

პირველი შემთხვევის ადგილზე - First On the Scene (FOTS)!

კვირა, 21 იანვარი, 2024

“პირველი შემთხვევის ადგილზე - First On the Scene (FOTS)” NAEMT-ის მიერ შექმნილი კურსია, რომელიც ყველა დაინტერესებულ პირს სთავაზობს საბაზისო გადაუდებელი დახმარების აღმოჩენას სასწრაფო დახმარების ბრიგადის მისვლამდე.

კვირა, 21 იანვარი, 2024

ვრცლად

The WHO Emergency Medical Teams Coordination Cell (EMTCC)!

ოთხშაბათი, 06 დეკემბერი, 2023

GAU Medical School Student's recently played a vital role as tech support during the WHO Emergency Medical Teams Coordination Cell (EMTCC) training at the picturesque Hotel Ambassadori in Kachreti. In just two days, they immersed themselves in aiding during challenging situations, gained insights into the global workings of the World Health Organization (WHO), and uncovered the crucial roles of Emergency Medical Teams (EMTs).

ვრცლად

დახვეწილი კარდიოვასკულარული დახმარების ალგორითმის პროვაიდერის კურსი!

ორშაბათი, 04 დეკემბერი, 2023

ორშაბათი, 04 დეკემბერი, 2023

ვრცლად

"Pre-Hospital Trauma Life Support - PHTLS" course!

სამშაბათი, 21 ნოემბერი, 2023

Georgian American University Medical School Training Center is the authorized training center of NAEMT.

ორშაბათი, 20 ნოემბერი, 2023

ვრცლად

GAU-ს მედიცინის სკოლის ტრენინგ ცენტრი EMS Aphrodite Rally Cyprus 2023-ის მონაწილეა!

პარასკევი, 20 ოქტომბერი, 2023